Kadromuz / Öğretmenlerimiz

Menşure TURHAN
Yok Sınıfı Öğretmen'i

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Demet KESKE
Kelebekler Sınıfı Öğretmen'i

Leyla BAŞERDEM
Küçük Bilginler Öğlenci Sınıfı Öğretmen'i

H. Aysın ECEVİT
Küçük Bilginler Sabahçı Sınıfı Öğretmen'i
Doğum Tarihi :1981
Memleket :KONYA
İş Telefonu :0332 2354929
Lisans :SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ, ÇOCUK GELİŞİMİ VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ
İş Deneyimi :

2003 yılında Şırnak'ın Cizre İlçesi Zübeyde Hanım Anaokuluna anasınıfı öğretmeni olarak atandım. Burada 1 yıl anasınıfı öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılında Konya Altınekin Çok Programlı Lisesi'ne Çocuk Gelişimi Öğretmeni olarak tayin oldum. 2005 yılında'da  Selçuklu Melikşah Anaokulu'ndaki görevime başladım ve 7 yıldır da bu okulda Okul Öncesi Öğretmenliği' yapmaktayım.

Fatma ÇENET
Çiçekler Sınıfı Öğretmen'i
Doğum Tarihi :1969
Medeni Durum :EVLİ ve 2 ÇOCUK ANNESİ
Memleket :OSMANİYE-DÜZİÇİ
Lisans :SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
İş Deneyimi :

19.03.1998 yılında Mersin Tarsus Ayşe Mirici ilköğretim okulunda Anasınıfı Öğretmeni olarak meslek hayatıma başladım. Burada 5 yıl çalıştıktan sonra 2003 yılında Erzincan Kemaliye  Mukaddes Muhlis Cüher İlköğretim Okulu'na  okul öncesi öğretmeni olarak tayin oldum.Daha sonra 2005 yılında Melikşah Anaokuluna tayin oldum ve 7 yıldır da bu okulda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapmaktayım.

Aytül OK
yok Sınıfı Öğretmen'i
Doğum Tarihi :27.04.1980
Memleket :TEKİRDAĞ
Lisans :SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ
İş Deneyimi :

2002 yılında Konya Ayşegül Nesrin Kardeşler İlköğretim okulunda meslek hayatıma başladım. 2005 yılına kadar Selçuklu Kız Meslek Lisesi'nde, Sedat Çumralı Kız Meslek Lisesi'nde Çocuk Gelişimi öğretmeni olarak görev yaptım. 2005 yılında Selçuklu Melikşah Anaokulu'na tayin oldum. 7 yıldır da bu okulda görev yapmaktayım.

Ayşe KARA
Şirinler Sınıfı Öğretmen'i
Doğum Tarihi :30.10.1979
Medeni Durum :EVLİ ve 2 ÇOCUK ANNESİ
Memleket :KONYA- CİHANBEYLİ
Lisans :SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ
İş Deneyimi :

2005 yılında Konya Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki Eğitim Merkezinde Okul Öncesi Öğretmeni olarak çalışmaya başladım. 1 yıl burada görev yaptıktan sonra Cihanbeyli Atatürk Anaokuluna tayin oldum ve bir müddet bu okulun müdür vekilliğinide yaptım. 2007 yılında Selçuklu Melikşah Anaokuluna Okul Öncesi Öğretmeni olarak atandım ve 5 yıldır da bu okulda Okul Öncesi Öğretmeni olarak çalışmaktayım.

Demet A. CAN ÇEVİK
Çiçekler Sınıfı Öğretmen'i
Doğum Tarihi :24.02.1981
Memleket :Osmaniye- Bahçe
Lisans :SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İ EĞİTİM FAKÜLTYESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ
İş Deneyimi :

2002 yılında Konya Ayşegül Nesrin Kardeşler İlköğretim okulunda meslek hayatıma başladım. 2005 yılına kadar Selçuklu Anaokulu'nda, Şükriye Onsun İlköğretim Okulu’nda Okul Öncesi Öğretmeni olarak  çalıştıktan sonra 2005 yılında Selçuklu Melikşah Anaokuluna tayin oldum ve 7 yıldır da bu okulda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapmaktayım.

KIYMET KULA
Çalışkan Arılar Sınıfı Öğretmen'i
Doğum Tarihi :20.07.1979
Medeni Durum :EVLİ
Memleket :ORDU
Lisans :SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTYESİ ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ
Yüksek Lisans :SELÇUK ÜN.İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER
İş Deneyimi :

2002 yılında Uşak Muzaffer Mert İlköğretim Okulu’unda Okul Öncesi Öğretmeni olarak meslek hayatıma başladım. 2004 yılında Meram Kavak İlköğretim Okulu'na Okul Öncesi Öğretmeni olarak tayin oldum ve  1 yıl görev yaptıktan sonra 2005 yılında Selçuklu Melikşah Anaokulu'nda Okul Öncesi Öğretmeni olarak çalışmaya başladım. 7 yıldır da bu okulda Okul Öncesi Öğretmeni olarak çalışmaktayım.

Aktif Ziyaretçi 1 | Bugün Gelen 2 | Toplam 315271 | Sitemizi ziyaretiniz